cryptoclan verwachting

Industry Group zegt dat de voorgestelde cryptoregels van Hong Kong handelaren ondergronds kunnen drijven

March 24, 2021

Het plan van Hongkong om investeringen in cryptocurrency te beperken tot professionals, betekent dat retailbeleggers naar locaties zonder vergunning kunnen verhuizen, aldus Global Digital Finance.

 

Industry Group zegt dat de voorgestelde cryptoregels van Hong Kong handelaren ondergronds kunnen drijven

Een belangenbehartigingsgroep voor cryptocurrency heeft gewaarschuwd dat de voorgestelde regels van Hong Kong voor investeringen in digitale activa handelaren naar niet-gereguleerde platforms kunnen drijven. ontdek interessante cryptomunten op de markt.

 

In november zeiden de financiële diensten van Hongkong en het Treasury Bureau (FSTB) dat hun nieuwe raamwerk alle uitwisselingen van digitale activa onder toezicht van de Securities and Futures Commission zou plaatsen en de handel in cryptocurrencies zou beperken tot alleen professionele beleggers. verwachting holo coin is positief.

 

 

Indien geïmplementeerd, zou het nieuwe regime retailbeleggers aanmoedigen om niet-gelicentieerde en peer-to-peer-platforms te zoeken, volgens Global Digital Finance (GDF), een brancheorganisatie die cryptocurrency-bedrijven vertegenwoordigt, waaronder OKCoin, BitMEX en Coinbase.

 

GDF voegde eraan toe dat dit het financiële risico zou verhogen voor kleine beleggers die op zoek zijn naar dergelijke alternatieve handelsplatformen.

“Het beperken van cryptocurrency-handel tot alleen professionele beleggers is anders dan wat we hebben gezien in andere rechtsgebieden zoals Singapore, het VK en de VS, waar particuliere beleggers virtuele activa kunnen kopen en verkopen”, zei Malcolm Wright, voorzitter van de adviesraad van GDF. in een rapport van de South China Morning Post op maandag.