Vind creditcard aanbiedingen online

Hoe kies ik een goede kredietkaart?

July 16, 2020

Creditcard aanbiedingen

Men kan gebruik maken van deze aanbiedingen en kortingen via de debet- en kredietkaarten van de bank, het internetbankierplatform en de mobiele applicatie iMobile. ICIC Bank, deals, aanbiedingen, kortingen, debetkaarten, creditcards, internetbankieren, mobiele applicatie.

Nieuwe bankklanten kunnen ook profiteren van de voordelen en aanbiedingen door direct gebruik te maken van de bankrekening en creditcards. Kredietkaart aanvragen is heel makkelijk.

ICICI Bank heeft speciale moessonaanbiedingen voor haar klanten gelanceerd om aan hun behoeften te voldoen, variƫrend van gezondheid en welzijn, fitness, kruidenierswaren, eten bestellen, entertainment en e-lezen.

Deze aanbieding, genaamd ‘iDelights Monsoon Magic Bonanza’, zorgt ervoor dat de klanten extra kortingen en cashbacks krijgen op een breed scala aan artikelen die na de pandemie van COVID-19 voor de deur worden afgeleverd. Klanten kunnen gebruikmaken van deze aanbiedingen en kortingen via de bankpas en creditcard, het internetbankierplatform en de mobiele applicatie iMobile.

Intrekking van een langlopende autoverzekering: helpt het autobezitters? Intrekking van een langlopende autoverzekering: helpt het de autobezitters? Worstelend met uw woningkrediet? Hier is een uitweg voor leners Worstel je met je woningkrediet? Hier is een uitweg voor leners

Aanbiedingen van creditcards

In het apotheeksegment biedt de Bank 10% korting op telefonisch consult bij Apollo Hospital, 40% korting op teleconsultatie met Practo en 25% korting op een Parentlane PRO-abonnement van 3 tot 6 maanden voor het segment zwangerschap en babyverzorging. Klanten kunnen ook profiteren van 18% directe korting en 5% cashback in porties van 1 mg op receptgeneesmiddelen. Op PharmaEasy ICICI Bank kunnen debet- en creditcardhouders 15% cashback gebruiken tot Rs. 900 op een minimale besteding van Rs. 1.200.

Binnen het segment online bestellen van levensmiddelen en boodschappen heeft de Bank aanbiedingen gedaan, rekening houdend met de basisbehoeften van de klanten. Bij aankopen via BigBasket kunnen klanten profiteren van een korting van Rs.150 op een minimale besteding van Rs. 2500, alleen geldig op dinsdag en eenmaal per kaart. Bij het kopen van benodigdheden bij Paytm Mall biedt de Bank 10% cashback tot Rs. 500 op een minimale transactie van Rs. 1000. Er is ook een korting van 10% tot Rs.100 op alle bestellingen boven Rs. 799 via internetbankieren en creditcards op Zomato.

Om online eten te kunnen bestellen bij Swiggy, moet een klant een transactie doen via ICICI Bank internetbankieren en de code ICICINB100 gebruiken. Hierdoor kan men profiteren van kortingen die geldig zijn op elke vrijdag, zaterdag en zondag.

Ook in het e-learning-segment kunnen klanten profiteren van maximaal 45% korting op toppr voor een abonnement van 2-3 jaar, 10% vrijstelling van kosten op upGrad-programma’s en 15% extra korting op Extramarks.

Met het oog op gezondheid en fitness biedt de Bank een gratis FITCOACH-lidmaatschap van 1 maand aan. 2 maanden gratis abonnement op GOQii PLAY, waar een klant yoga, meditatie en fitnessgerelateerde tips van de gezondheidsdeskundigen kan bekijken en leren. Er is ook 50% korting op alle premium content op Shilpa Shetty’s Simple Soulful App.

Vergelijken van creditcard aanbiedingen online

Tijdens lockdown was entertainment een grote vraag en daarom biedt de Bank 40% korting op het jaarlijkse abonnement op Eros Now en 25% korting op Zee5-abonnementen. Bovendien wordt er een gratis abonnement van 3 maanden aangeboden op Gaana en 30% korting op ShemarooMe. Vergelijken van creditcard aanbiedingen is toch aktief.

Ten slotte biedt de Bank in de categorie elektronica en duurzame consumptiegoederen vlakke R’s aan. 7.500 korting op Motorola edge + en hoger Rs 3000 korting op Samsung Galaxy S10 lite, M31 en M21. De Bank biedt ook 5% tot 10% cashback van Oppo- en Vivo-modellen.

Nieuwe bankklanten kunnen ook profiteren van de voordelen en aanbiedingen door direct gebruik te maken van de bankrekening en creditcards.