Webhosting

De prestaties van veel websites hangen af van de webhosting die gekozen is, maar hoe werkt dat dan?

May 20, 2020

De prestaties van uw website zijn geen maatstaf voor de snelheid van uw webserver. Het vermogen van uw webhost om verkeer te routeren via de schoonste webverbindingen is ook van groot belang. Het is cruciaal dat uw provider meerdere verbindingen met het net heeft. Toevallige vezelbesnoeiingen in de bouw of telecomwerkzaamheden en storingen in de informatiemiddenapparatuur kunnen ervoor zorgen dat uw site voor langere tijd offline gaat. Het kan daarom handig zijn om te kiezen voor een goedkope hosting provider.

  • Dit kan worden vermeden als uw webhost andere verbindingen met het net heeft die het verkeer omleiden dat normaal gesproken op het mislukte circuit zou zijn uitgevoerd. Ja, dit betekent dat uw host ook extra capaciteit bij de hand moet hebben om het normale verkeer af te handelen wanneer een verbinding wegvalt; dit is een ander gebied waar een host kan proberen de kosten te drukken.

Welke webhosting partijen zijn er allemaal beschikbaar

Dit is net als bij het rijden met uw auto, er zijn verschillende straten die u kunt nemen om naar uw gewenste locatie te komen. soms zult u te maken krijgen met bebouwing of een ongeluk waarbij u een alternatieve straat moet nemen. Nou, het net werkt op dezelfde manier. er zijn verschillende routes die het verkeer kan nemen om een locatie te bereiken. Uw gastheer moet in staat zijn om de schoonste of meest efficiënte route naar uw websitebezoeker te kiezen. In feite zou uw host in staat moeten zijn om deze routes voortdurend af te stemmen om de beste weg naar uw bezoekers te vinden.

Een andere manier om dit te bereiken is door het minimaliseren van het aantal verschillende netwerken verkeer zal passeren voordat het bereiken van de locatie. Het is belangrijk voor uw host om directe verbindingen te hebben met netwerken die veel oogballen hebben. Met andere woorden, uw website zal beter worden bediend als uw webhost gebruik maakt van verbindingen met netwerken die de toegang tot het web te vergemakkelijken grote volumes van abonnees.

Bewaakt de webhost van de sites van zijn klanten vierentwintig uur per dag? Hoe?

Er zijn een paar factoren die het antwoord op deze vraag kunnen beïnvloeden. 5. Heeft de host een eigen informatiecentrum? Zo niet, dan worden ze fysiek verwijderd van hun servers en betalen ze waarschijnlijk een colocatiebedrijf om ze te monitoren.

  1. Wanneer een ander bedrijf de omgevingssystemen controleert die het huis voor de host verzorgen, kan men beargumenteren dat u een ander potentieel punt van falen heeft gecreëerd; dat is de communicatie van een probleem van het informatiecentrum naar de netto-host.
  2. Dat punt van mislukking kan de latentie tussen een probleem en de oplossing ervan verhogen, wat kan leiden tot meer downtime voor uw website. Ten tweede, als uw webhost een probleem heeft met zijn eigen infrastructuur, dan kan er reistijd worden geassocieerd met hun ingenieurs om naar het informatiecentrum te gaan om het op te lossen of, nogmaals, verhoogde latency door te proberen een probleem op afstand op te lossen.